Nicolas Topolánek oslavil 1. narozeniny - Roste jako z vody! A měřit by měl 193 cm! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nicolas Topolánek oslavil 1. narozeniny - Roste jako z vody! A měřit by měl 193 cm!

Nicolas jako novorozeně...
Nicolas jako novorozeně... (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, ara)

PRAHA – Malý Nicolas Topolánek roste jako z vody. Syn premiéra Mirka Topolánka (ODS) a místopředsedkyně Sněmovny Lucie Talmanové (ODS) oslavil ve čtvrtek první narozeniny. Rodičům dělá radost, v červnu už udělal první krůček. K rodinné idylce tak chybí jen Topolánkův rozvod a následná svatba s Talmanovou…

Malý Nicolas Topolánek roste jako z vody. Syn premiéra Mirka Topolánka (ODS) a místopředsedkyně Sněmovny Lucie Talmanové (ODS) oslavil ve čtvrtek první narozeniny. Rodičům dělá radost, v červnu už udělal první krůček. K rodinné idylce tak chybí jen Topolánkův rozvod a následná svatba s Talmanovou…

Z malého Nicka zřejmě vyroste pořádný kus chlapa. Nejen proto, že ho paní Lucie dlouho kojila, což je pro dítě to nejlepší. Ale klučina k tomu má i dobré genetické dispozice. Vždyť jeho táta premiér měří 190 cm. A to je dobrý růstový dědičný potenciál. Podle vzorce, který sestavili odborníci a který určuje cílovou výšku dítěte podle výšky rodičů, by měl Nicolas v dospělosti měřit až 193 cm! Snad se jeho máma do té doby dočká, že se Topolánek rozvede a ona se stane novou paní Topolánkovou.

Rozvod dosud blokovala Pavla Topolánková. „Už Pavle jasně řekl, že se rozvedou. Mělo by k tomu dojít na podzim. V duchu dřívějšího výroku, že je starý vůl, jí nechá byt a bude na něj platit hypotéku,“ řekl před časem Aha! zdroj z okolí Topolánka.

Jak vypočítáte výšky u svých dětí
  • výška chlapce = [výška otce + (výška matky + 6,5 cm)] : 2 + 10 cm
  • výška dívky = [výška matky + (výška otce – 6,5 cm)] : 2 + 10 cm
  • U Nicolase: [190 + (170 + 6,5)] : 2 + 10 = 193 cm

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.