Drama na silnici - Traktor se rozpůlil a převrátil na bok | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drama na silnici - Traktor se rozpůlil a převrátil na bok

K vážné nehodě došlo při předjíždění. Traktor skončil rozpůlený na boku.
K vážné nehodě došlo při předjíždění. Traktor skončil rozpůlený na boku. (pro Aha! – Marcela Tolašová)

KLATOVY – Tříhodinovou bitvu s traktorem svedli ve středu odpoledne hasiči za Železnou Rudou na Klatovsku. Asistovali totiž u vážné dopravní nehody, při níž se s kolosem střetla plně obsazená dodávka!

Tříhodinovou bitvu s traktorem svedli ve středu odpoledne hasiči za Železnou Rudou na Klatovsku. Asistovali totiž u vážné dopravní nehody, při níž se s kolosem střetla plně obsazená dodávka!

Situace vypadala opravdu vážně. Řidič dodávky narazil při předjíždění do traktoru, který odbočoval vlevo. Po mohutném nárazu zůstal na silnici ležet rozlomený traktor a kompletně zničená dodávka, ve které uvízl těžce zraněný spolujezdec. Muže museli hasiči z auta vytáhnout pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení. „U řidiče dodávky, kterého hasiči vyprostili, bylo vážné podezření na vnitřní poranění,“ potvrdil Filip Brož z hasičského sboru Železná Ruda. V nemocnici skončili s lehčími zraněními i další dva cestující z dodávky a také řidič traktoru. Zbylí tři spolujezdci z rozmačkaného auta vyvázli díky obrovskému štěstí bez zranění. Převrácený a rozpůlený traktor zablokoval silnici a tvořily se dlouhé kolony. Policie okolnosti nehody vyšetřuje.

4.7.2008

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.