Uprostřed sídliště hořela auta! Řidič se zachránil útěkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Uprostřed sídliště hořela auta! Řidič se zachránil útěkem!

Majitelé aut obhlíželi zkázu, kterou plameny způsobily.
Majitelé aut obhlíželi zkázu, kterou plameny způsobily. (pro Aha!: Jana Malíková)

OSTRAVA – Na sídlišti v Ostravě-Zábřehu to vypadalo jako po sněhové vánici. Jen kupy hasicí pěny a vraky aut tady totiž zůstaly po požáru, který si jen shodou šťastných náhod nevyžádal žádné zraněné.



„Všechno vzniklo od felicie,“ řekl Aha! svědek požáru. „Její řidič nastartoval a chtěl odjet. Vtom mu ale chytil motor. Kliknutím zvětšeteNejdřív se to pokoušel sám uhasit, ale pak mu nezbylo nic jiného, než utéct,“ dodal.
Nádrž s benzinem totiž vzplála během pár vteřin. Plameny okamžitě přeskočily i na okolostojící vozy a tři další zničily. „Jak hoří auto, jsem uviděla z okna,“ říkala rozrušeně majitelka dalšího vraku. Kliknutím zvětšete„Než jsem stačila seběhnout dolů, už bylo v ohni,“ kroutila zdrceně hlavou. Čtyřistatisícovou škodu má třetí ze čtyř řidičů, kteří přišli o své vozy. „Nedalo se vůbec nic dělat, už jsem se mohl jen dívat, jak mizí v plamenech,“ dodal třetí z majitelů, kteří během pár minut přišli o to, na co tak dlouho šetřili. „K hašení jsme museli použít speciální pěnu,“ řekl Aha! velitel zásahu s tím, že požár má na svědomí zřejmě vadná elektroinstalace auta.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.