Motiv vraždy: Sex! Mladík (20) zabil Francouze | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Motiv vraždy: Sex! Mladík (20) zabil Francouze

Mrtvého Francouze našli zastlaného v posteli.
Mrtvého Francouze našli zastlaného v posteli.

PRAHA – Mladíka (20), podezřelého z nedávné vraždy francouzského podnikatele (†44), zadržela včera časně ráno pražská mordparta. Mrtvého cizince našli minulý týden zastlaného v posteli.


Jeho vrah detektivům unikal pouhých deset dnů. Zabíjel kvůli sexu a bydlení!
Když ho na ubytovně v Praze vytáhli z postele, stěží chápal, že spadla klec. „Byla na něm patrná úleva. Možná i doufal, že se to stane,“ řekl muž, který akci sledoval. Za brutálním činem, za který mladému Slovákovi hrozí patnáctileté vězení nebo i výjimečný trest, byla na jedné straně sexuální touha a na druhé snaha sehnat střechu nad hlavou. Francouz často navštěvoval místa, kde mezi sebou navazují krátkodobé známosti muži. Na jednom z nich se také seznámil se svým vrahem. Mladík, který v Praze hledal práci, ale na chlapy nebyl. Má rád dívky. Vidina slušného bydlení ho však přemohla. Francouz očekával, že mu ubytování mladík vynahradí sexuálními službami. Slovák ale doufal, že to později nějak vyřeší. Když za pár dnů nadešla chvíle »účtování«, byl bytný neoblomný. Jeho intimní návrhy »podnájemníka« vyvedly z míry tak, že muže zabil. Tělo pak v posteli přikryl peřinou a z domu v Truhlářské ulici v Praze 1 utekl. Jak vraždil, nechtějí kriminalisté s ohledem na vyšetřování zatím zveřejnit.


Autor: (vet)
Foto pro Aha!: Archiv PČR Praha

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.