Bratranec Lennona v Ostravě zkolaboval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bratranec Lennona v Ostravě zkolaboval!

David Lloyd se už těší na propuštění z nemocnice.
David Lloyd se už těší na propuštění z nemocnice.

ORLOVÁ - Bratranec slavného »Brouka« Johna Lennona, výtvarník David Lloyd (54), zkolaboval! Kvůli svému nezřízenému bohémskému stylu života skončil s akutními jaterními problémy v nemocnici v Orlové na Karvinsku.


„Včera v noci jsem dostal zimnici, zvracel jsem krev… Myslel jsem, že umřu,“ řekl Lennonův bratranec, který se na nemocniční posteli ocitl nejspíš kvůli nadměrné konzumaci alkoholu a taky kouření. „Dnes jdu domů na vlastní žádost. Chybí mi totiž cigareta. Už dost na tom, že mi doktor zakázal alkohol,“ stěžoval si úspěšný výtvarník, který příbuzenský vztah se členem kapely Beatles Johnem Lennonem netají, ale v žádném případě se jím ani nechlubí. A už vůbec se na jménu svého slavného bratránka nechce přiživovat. „Naše babičky byly sestry! Kdysi jsme se s Johnem setkali, ale neměli jsme mnoho příležitostí lépe se poznat. Kliknutím zvětšeteV době, kdy byli Beatles na vrcholu, mi bylo devět,“ prozradil pobledlý Lloyd, kterému ani v nemocničním pyžamu nechybí jiskra a smysl pro humor: „Sestři, pojďte se mnou do postele,“ vyzýval zdravotní sestru muž, který na Ostravsku žije už od roku 1991.

A proč si vybral zrovna Česko? „Zalíbilo se mi tu, teď žiju tady, zítra budu třeba v Austrálii. Na budoucnost nemyslím, neplánuji, dnes tu jsem a zítra… Třeba umřu,“ filozofoval Lloyd, ale přitom se šibalsky chechtal. „Na příští rok plánuji tři nové expozice. Kdoví, třeba jedna bude na téma »moje játra«. Inspiraci hledám úplně všude…,“ smál se charizmatický Brit, který už se zoufale nemůže dočkat, až si před branou orlovského špitálu zapálí cigárko. Slibuje ale, že na panáka si nechá zajít chuť.


Autor: (epa)
Foto pro Aha! – Eva Panošová

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.