Chlapec (4) vypadl z okna - Letěl osm metrů a přežil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Chlapec (4) vypadl z okna - Letěl osm metrů a přežil!

Policisté měřili výšku z okna na zem. Chlapec padal osm metrů
Policisté měřili výšku z okna na zem. Chlapec padal osm metrů (pro Aha! – Michaela Slámová)

HRADEC KRÁLOVÉ – Pořádný šok zažila maminka malého Dana (4), když šla na pár minut venčit psa. Chlapec zůstal doma a zřejmě se vykláněl z okna. To se protočilo a on vypadl!

Několik minut se držel na parapetu a jeho zoufalý křik uslyšela zdravotní sestra a lékařka, která má pod bytem ordinaci. Ta vykoukla a uviděla visící dítě, bohužel na něj nedosáhla. Chlapec dopadl na bříško. Matka ho hned v náručí odnesla k lékařce, která ho prohlédla. Záchranáři převezli dítě vrtulníkem do nemocnice v Hradci Králové. Dan vyvázl bez vážných zranění, má jen pohmožděniny.

K podobnému případu došlo včera dopoledne na mosteckém sídlišti Chanov, kde vypadlo z okna v 7. patře čtyřleté dítě. Jeho zranění jsou vážná. Sanitka převezla dítě do mostecké nemocnice, odkud ho vrtulník přepravil na specializované pracoviště. Policisté zjišťují, jak spadlo a případnou odpovědnost jeho rodičů.

9.5.2008

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.