Jsou to šelmy: Prskali, kousali a škrábali… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jsou to šelmy: Prskali, kousali a škrábali…

Jedno z medvíďat na včerejším povinném očkování pořádně zazlobilo.
Jedno z medvíďat na včerejším povinném očkování pořádně zazlobilo. (pro Aha! – Pavel Hrazdíra)

BRNO – Žádní plyšáci! Dva lední medvídci jsou už pořádné šelmy. Jak umějí používat zuby a drápy, předvedli veterináři a ošetřovatelům včera ráno. Ze všech sil se bránili lidské náruči.

Žádní plyšáci! Dva lední medvídci jsou už pořádné šelmy. Jak umějí používat zuby a drápy, předvedli veterináři a ošetřovatelům včera ráno. Ze všech sil se bránili lidské náruči.

„Podrobili se druhému a v této fázi jejich odchovu zatím poslednímu povinnému přeočkování a odčervení,“ objasnil přítomnost lidských vetřelců ve výběhu medvědů mluvčí zoo Pavel Hrazdíra. Medvíďata, která jsou den ode dne větší, se tak vztekala, že se je tentokrát nepodařilo zvážit. Chovatelé se na ně ale nezlobili. „Jejich agresivní chování je součástí jejich přirozeného vývoje,“ dodal mluvčí.

Ještě tento týden až do neděle můžete na webových stránkách zoo (www.zoobrno.cz) vybírat pro dvojčata jména. Jejich slavnostní křest se uskuteční v sobotu 24. 5. 2008

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.