Z auta nezbylo skoro nic! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Z auta nezbylo skoro nic!

Favorit byl po srážce s kamionem téměř slisovaný.
Favorit byl po srážce s kamionem téměř slisovaný.

SLANÝ – Další oběť má od včerejška silnice smrti mezi Slaným a Louny. Řidič červeného favoritu s příbramskou poznávací značkou zaplatil životem neopatrné předjíždění na plné čáře na silnici u Slaného.


SLANÝ – Další oběť má od včerejška silnice smrti mezi Slaným a Louny. Řidič červeného favoritu s příbramskou poznávací značkou zaplatil životem neopatrné předjíždění na plné čáře na silnici u Slaného, když jeho vůz doslova sešrotoval protijedoucí kamion.

Ten se pak sám dostal do protisměru, kde do něj naštěstí už jen lehce nabourala Škoda Felicia. „Viděl jsem favorit, jak jede nesmyslně dlouho v protisměru, pak se objevil kamion. Já jsem brzdil, ale úplně jsem to neubrzdil,“ řekl Aha! na místě srážky řidič felicie. „Ještě štěstí, že v tu chvíli nepršelo a silnice byla suchá,“ dodal.

Kromě řidiče si nehoda vyžádala ještě těžké zranění spolujezdce z favoritu, kterého odvážela sanitka, lehčí zranění utrpěl i řidič kamionu. Silnice byla v místě srážky na několik hodin uzavřená.


Autor: (rc)
Foto Aha! – Petr Novotný

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.