Škrlová: Je sadomasochistka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Škrlová: Je sadomasochistka

Anička, nebo Adam?
Anička, nebo Adam?

BRNO – Barbora Škrlová nebyla v takzvané kuřimské kauze obětí, ale spíše manipulátorkou. Tato překvapivá informace vyplynula ze znaleckého posudku psychologů a psychiatrů, který je součástí spisu v této kauze.


Z posudku znalců:
● Lhala podle potřeby
● Manipulovala s lidmi
● Dramatizovala události

Fakta z posudku včera jako první zveřejnil deník MF Dnes.

Kromě toho z posudku vyplývá, že Škrlová má poruchu osobnosti vyznačující se snahou být ve středu pozornosti, ráda události dramatizuje, líbí se jí manipulovat druhými a navíc má sadomasochistické sklony.

„Škrlová manipulovala s Klárou Mauerovou tak, že u ní došlo k deformaci mateřského pudu až do patologické podoby,“ stojí v posudku. Mauerová proto začala trápit své syny v domnění, že z nich vyhání zlo.

Až dosud převažovalo mínění, že Škrlová je obětí podivné sekty. Ona sama po svém lednovém návratu z Norska vyšetřovatelům tvrdila, že ji Klára a Kateřina Mauerovy spolu s dalšími lidmi v maskách bily, mučily a sadisticky sexuálně zneužívaly. V rozhovoru pro MF Dnes dokonce naznačovala cosi o pedofilním pornografickém gangu. „Asi mě chtěli prodávat zlým pánům, co dělají škaredé věci dětem,“ řekla.

Podle znalců jsou tato její tvrzení naprosto účelová. Stejně tak naprosto vědomě střídala role dítěte i dospělé Barbory a podle potřeby lhala. Škrlová je již obviněna z týrání jednoho ze synů Kláry Mauerové. Za to ji soud může poslat až na osm let do vězení.

Byla jsem pod drogami

PRAHA (nek) – Další šokující odhalení přinesla včerejší zpověď Barbory Škrlové pro pořad Na vlastní oči. Detailně v něm popisovala, co musela prožít po boku sester Kateřiny a Kláry Mauerových. „Dávaly mi i dvanáct léků za den a pak mi ještě píchaly injekce,“ tvrdí Barbora Škrlová. Omámená se pak probrala v autě a ruce měla svázané ostnatým drátem. Byla odvezena na chatu, kde na ni Kateřina Mauerová mazala vnitřnosti a cizí muži jí měli zneužívat. „Ty špatné věci se děly, měla jsem při tom zavřené oči,“ prohlásila. Také se zmínila o tom, že se na klíčových místech příběhu objevil její otec, Josef Škrla. Jeho vinu ale odmítá „Kdybych tomu měla uvěřit, radši bych nebyla,“ tvrdí.


Autor: (dom)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.