Sněmovní kočka Kateřina Konečná: Schwarzenbergu, dej si mě do peněženky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sněmovní kočka Kateřina Konečná: Schwarzenbergu, dej si mě do peněženky!

Foto Kateřiny Konečné pro Karla Schwarzenberga.
Foto Kateřiny Konečné pro Karla Schwarzenberga. (Aha! – Martin Pekárek)

PRAHA – Interpelace nejmladší, pětadvacetileté poslankyně Kateřiny Konečné (KSČM) vyvolávají vášně v ministerských lavicích. Často bývají mířeny na ministra pro životní prostředí Martina Bursíka (SZ). Ministr zahraničí Karel Schwarzenberg (za SZ) mu však zájem mladičké kolegyně závidí a přál by si, aby se pohledná poslankyně věnovala spíše jemu.

„Má mě mimořádně v oblibě, interpeluje mě donekonečna. Schwarzenberg mi pak píše lístečky, že žárlí, že by si přál, aby se ta madam více věnovala jemu,“ prozradil s úsměvem Bursík.

Schwarzenberg o nic nepřijde. „Slibuji, že se mu budu víc věnovat. Teď jsem nemohla, byl kvůli nemoci pryč,“ řekla Aha! Konečná.

Jenže Sněmovna bude zasedat až v úterý. To tedy ministr Schwarzenberg nemá šanci vidět sněmovní favoritku ještě čtyři dny! Deník Aha! mu tedy nabízí fotku pětadvacetileté poslankyně, kterou může po vystřižení nosit třeba v peněžence.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.