Grossovi mají sídlo na Floridě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Grossovi mají sídlo na Floridě

 (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Tak ti si umějí užívat! Expremiér a nyní multimilionář Stanislav Gross (38) si pořídil luxusní sídlo na Floridě. Byt na pobřeží Atlantiku ve čtvrti pro smetánku ho podle MF Dnes vyšel na třináct milionů korun. A nechal ho napsat na svou ženu Šárku (37).

Tak ti si umějí užívat! Expremiér a nyní multimilionář Stanislav Gross (38) si pořídil luxusní sídlo na Floridě. Byt na pobřeží Atlantiku ve čtvrti pro smetánku ho podle MF Dnes vyšel na třináct milionů korun. A nechal ho napsat na svou ženu Šárku (37).

Vysokou investici si manželé Grossovi mohli dovolit díky byznysmanské „šikovnosti“ expremiéra, nyní advokátního koncipienta. Před půl rokem se mu podařilo vydělat asi 80 milionů korun na prodeji akcií firmy Moravia Energo. A kromě jiného obchoduje s cizími měnami, v současnosti údajně slušně vydělává na poklesu kurzu koruny za dolar.


Více informací naleznete v zítřejším tištěném vydání deníku Aha!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.