Bláznivá jízda skončila smrtí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bláznivá jízda skončila smrtí

Vůz dostal smyk a na louce u silnice se ještě převrátil na střechu.
Vůz dostal smyk a na louce u silnice se ještě převrátil na střechu.  (pro Aha – Ivan Dostál, HZS Zlínského kraje)

PLEŠOVEC – Jeden mrtvý, jeden těžce zraněn a dva lehce. Tak skončila bláznivá jízda čtyř mladíků. Nezkušený šofér (22) nezvládl nedaleko obce Plešovec na Kroměřížsku svůj bavorák a vyletěl z levotočivé zatáčky.

Jeden mrtvý, jeden těžce zraněn a dva lehce. Tak skončila bláznivá jízda čtyř mladíků. Nezkušený šofér (22) nezvládl nedaleko obce Plešovec na Kroměřížsku svůj bavorák a vyletěl z levotočivé zatáčky. Vůz se poté převrátil na střechu.

„Mrtvý a těžce zraněný muž seděli vzadu, pravděpodobně nebyli připoutáni. Řidič a spolujezdec utrpěli lehká zranění,“ uvedla mluvčí kroměřížské policie Květoslava Malenovská. Podle svědků nehody se vozidlo řítilo nejméně stopadesátikilometrovou rychlostí. „Byl to hazard se životem, tahle zatáčka totiž nebezpečně vynáší,“ tvrdil jeden z nich. „Sestra to viděla ze zahrady. Řidič jel hodně rychle a v zatáčce dostal smyk,“ připojil se další obyvatel Plešovce. Na Kroměřížsku už letos při nehodách zemřeli dva lidé. K první tragické bouračce došlo v březnu, kdy řidič nepřežil náraz svého vozu do stromu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.