Kadeřnice Dita Alinčová (25) málem vykrvácela po srážce s volkswagenem - Auto ji smetlo na přechodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Kadeřnice Dita Alinčová (25) málem vykrvácela po srážce s volkswagenem - Auto ji smetlo na přechodu!

Fotografie
Fotografie (internal)

OSTRAVA – Hrůza! Kadeřnici Ditu Alinčovou (25) srazilo minulý týden v Ostravě auto. A co je horší – přímo na přechodu! Teď leží na traumatologickém oddělení Ostravské fakultní nemocnice se spoustou hematomů a odřenin, zlomenou nohou a rukou, ve které má šrouby. Do práce se teď několik týdnů nevrátí.

»Nikdo mi nepomohl.Všichni jen čuměli...«

..

Dita se vracela domů z práce jako každý den. Jenže ve chvíli, kdy vešla na přechod, ji smetl řidič svým žlutým autem Volkswagen New Beetle. „Vystupovala jsem z tramvaje. Semafory nešly. Vešla jsem na přechod a podívala se, jestli něco nejede. Nikde nic. Jenže najednou jsem ležela na zemi,“ vzpomíná na tragický podvečer mladá žena. Uvědomuje si jen, že nebýt náhodné přítomnosti zdravotní sestry v civilu, mohla zemřít.

„Mám pocit, že tam bylo hodně lidí, ale byli to jen čumilové. Nikdo mi nepomohl. Měla jsem štěstí, že tam byla ta zdravotní sestra. Uklidňovala mě, že to bude dobré. Pak jsem se podívala na svoji ruku a uviděla, že mi jen tak visí. Ta sestra ji schovala a řekla mi, ať se na ni nedívám. Ve stejnou chvíli jsem si všimla, že mi z nohy trčí maso. Hned mi ji ale zaškrtila, jinak bych určitě vykrvácela,“ komentuje Dita situaci, při které kolem projela spousta aut a prošla řada lidí. Všichni ale jen stáli a sledovali zdravotní sestru.

„A co dělal ten řidič, co mě srazil, nevím. Slyšela jsem, že po srážce prý zastavil a zůstal sedět v autě. Nedivím se mu. Byl asi v šoku. Ale nechápu, že se tolik lidí ani nezeptalo, jestli ta sestřička nepotřebuje s něčím pomoct. Měla jsem štěstí, že tam byla. Taky jsem tam mohla umřít,“ řekla Nedělnímu Aha! Dita, která má před sebou řadu týdnů pracovní neschopnosti.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.