Missky dostaly plyšáky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Missky dostaly plyšáky!

 (Aha! – Pavel Grunwald, Alexander Malachovský)

PRAHA – Holčičí miss se stala malá Plzeňanka! Patricie Paďourová (4) si odnesla korunku za vítězství v prvním ročníku soutěže Miss Malenka. O jejím vítězství rozhodla porota ve složení – psychiatr Jan Cimický, herečka Míša Dolinová a zpěváci Hynek Tom, Jan Parči a Míša Nosková.

Deset děvčátek porotě zatančilo, zarecitovalo a zazpívalo. Na molu se ukázaly jako rozené modelky, které s jistotou a grácií předváděly dětské oblečení.

„K modelingu ji nutit nebudu, ale pokud bude sama chtít, proč ne,“ svěřila se Aha! maminka vítězky Kamila, která byla na svou dceru náležitě pyšná. Dívenku do Prahy přijeli podpořit i prarodiče, Patricie ráda zpívá a tancuje, je hodně zvídavá a ráda se předvádí, což je dobrá vstupenka do světa modelingu. Malá princezna Jindřiška, o které jsme psali v sobotním čísle, se neumístila ani v první trojce. „Byla to hezká soutěž a příště chci soutěžit zase,“ řekla nám Jindřiška bojovně.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.