Petra Paroubková: Operace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Petra Paroubková: Operace!

Petra Paroubková na pátečním plese. Dříve než manžel odešla prý kvůli nemoci.
Petra Paroubková na pátečním plese. Dříve než manžel odešla prý kvůli nemoci. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

PRAHA – Manželka šéfa ČSSD Petra Paroubková (34) je po operaci! „Jsem po druhé kosmetické operaci nohy a nemůžu pořádně chodit,“ píše na svém blogu Paroubková, která je navíc nemocná. Stará se tak o ni manžel Jiří Paroubek (55).

Nemůže pořádně chodit! Stará se o ni šéf ČSSD

„Je mi opravdu dost mizerně. Beru kvůli zánětu dutin už deset dnů antibiotika,“ tvrdí Paroubková. Hlavně proto se prý brzy vypařila z pátečního plesu na Žofíně – kvůli jejímu předčasnému odchodu se začalo spekulovat o hádce s Jiřím Paroubkem. Paní Petra ji ale vyvrací. O víkendu byla se svým manželem na chatě ve Vraném nad Vltavou. Paroubek měl v neděli ráno výkonný výbor strany, odpoledne ale spěchal za svojí nemocnou manželkou, aby jí uvařil čaj. Zdravotní trable Paroubkové ale jen tak neskončí. „Bohužel mne čeká v příštích dvou měsících ještě několik zákroků, takže společenské povinnosti mohu plnit jen částečně,“ dodává Paroubková.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.