Znalci: Zelenka je duševně zdravý - Rozsudek snad už za týden! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Znalci: Zelenka je duševně zdravý - Rozsudek snad už za týden!

Petr Zelenka
Petr Zelenka (: ČTK)

HRADEC KRÁLOVÉ – Již brzy se heparinový vrah Petr Zelenka dozví soudní verdikt. Pokud nenastanou komplikace ve zbytku soudního jednání, padne rozsudek příští týden.

Znalci se včera pokusili rozklíčovat, co bylo motivem jeho vraždění. „Za jeho jednáním byla intenzivní potřeba prožitků, bavil se rozpaky lékařů. Bavilo ho, že on ví a oni nevědí,“ řekla například znalkyně Vanda Valentová. Ta vypověděla, že Zelenka má poruchu osobnosti s narcistickými sklony, po požití alkoholu má také sklony k agresivitě. Soudní znalec Petr Goldmann zase včera řekl, že Zelenka je průměrně inteligentní a má narcistní tendence. „Touží po prestiži a ocenění vlastní osoby, projevuje se u něj citová chladnost a touží po možnosti ovládat další lidi,“ řekl Goldmann. Ten také uvedl, že Zelenka je pasivně agresivní a vystupuje jako takzvaný škodič.

Všichni znalci se také shodli, že Zelenka určitě není duševně nemocný a není třeba ho dále zkoumat, jak požaduje jeho otec a obhájce.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.