Vladko dělá modelku! Honorář? 5 tisíc za 20 minut! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vladko dělá modelku! Honorář? 5 tisíc za 20 minut!

Vladko se na molu pohyboval jako zkušený model.
Vladko se na molu pohyboval jako zkušený model. (pro Aha!: Tomáš PÁNEK)

PRAHA – VyVolený Vladko Dobrovodský (27) už dávno není tím chudým kuchařem z nemocnice, kterým byl ještě před pár měsíci. Díky vítězství v reality show VyVolení je milionářem a nyní se navíc rozhodl začít pracovat i jako model!

Potřebuje peníze? Prý utrácí majlant za večeře

PRAHA – Vítěz první řady reality show VyVolení Vladko Dobrovodský (27) šokuje! Místo aby si v klidu užíval jedenácti milionů, které vyhrál, rozhodl se začít pracovat jako model. A to rozhodně ne jen tak ledajaký. Na své první přehlídce se představil s extravagantním účesem ve stylu Elvise Presleyho a jeho fanynky na něj zíraly s otevřenou pusou. Docházejí snad Vladkovi jeho miliony, že se rozhodl pracovat? A kolik za módní přehlídku inkasuje?

Svou premiéru na přehlídkovém molu si urostlý Vladko odbyl v obchodním centru Zličín. Všechny přítomné nejprve šokoval novým účesem, ve kterém připomínal rokenrolového krále Elvise Presleyho. Další šok pak připravil Vladko suverénním vystupováním. „Pohyboval se v modelech tak sebejistě, jako by to dělal celý život. Všechny tím hrozně příjemně překvapil,“ přiznala moderátorka Lucie Koňaříková, která přehlídku uváděla.

Co Vladka k nové profesi přivedlo? Škarohlídové tvrdí, že mu kvůli životu na vysoké noze začínají docházet peníze. „Se svým přítelem Robertem chodí téměř každý večer na jídla do nejdražších restaurací v Praze. Zaplatit za večeři sedm tisíc pro ně není výjimka. To se pak peníze rychle rozkutálejí,“ tvrdí jeden z Vladkových známých. Samotný Vladko ale podobné spekulace vyvrací. „Dostal jsem nabídku, abych udělal přehlídku, a tak jsem ji udělal, protože si myslím, že člověk si má vyzkoušet všechno. Ale rozhodně jsem to nedělal pro peníze. Žádný honorář jsem totiž za tu přehlídku nedostal,“ přiznal exkluzivně Aha! Vladko.

Jenže jak se zdá, tak ve skutečnosti to Vladko myslí s modelingem přece jen vážněji. Jak jinak si totiž vysvětlit, že ho jako modela nabízí agentura Nova Models. „Zastupujeme Vladka teprve krátce, ale můžu vám říct, že o něj zájem je. On by se díky svému zjevu mohl živit jako model, i kdyby nebyl vůbec známý,“ říká ředitelka Nova Models Renáta Kaňková. A jaká je Vladkova cena? „To vám říci nemůžu. Každopádně čím je známější, tím je dražší. A Vladka zná celá republika,“ dodala Kaňková. Podle odhadů si tak Vladko účtuje za jednu přehlídku okolo pěti tisíc korun. To je docela slušná cena za dvacet minut na molu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.