Vetchý kopal jako o život | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Vetchý kopal jako o život

V zápalu boje si Ondřej Vetchý nevšímal, že je fotografován a nikoho tedy nebil.
V zápalu boje si Ondřej Vetchý nevšímal, že je fotografován a nikoho tedy nebil. (Aha!: Kateřina KOVÁŘOVÁ)

PRAHA – Pobavit se fotbalem na malém plácku, přesně podle hesla Joga Bonito (Krásná hra), se přišla do pražských Riegrových sadů řada českých VIP. A věřte nebo ne, ačkoli se turnaje firmy Nike účastnily i legendy českého fotbalu jako například Chovanec.

PRAHA – Pobavit se fotbalem na malém plácku, přesně podle hesla Joga Bonito (Krásná hra), se přišla do pražských Riegrových sadů řada českých VIP. A věřte nebo ne, ačkoli se turnaje firmy Nike účastnily i legendy českého fotbalu jako například Chovanec, Berger či Vízek, celkové vítězství utrhlo muzikantské trio Jan P. Muchow – Nikola Langer, bratr první české SuperStar Anety – Libor Lisý!

Ve finále zdolali sparťanské »Oldies« Siegla, Novotného a Frýdka! „Pak má ta liga nějak vypadat, když to kopou takovýhle čajíčkové!“ dobíral si je Jozef Chovanec. Velké výkony podával i herec Ondřej Vetchý (44). V zápalu boje si ani nevšímal, že je fotografován a nikoho tedy nebil. A i přesto, že kopal, jako by šlo o život, jeho tým nevyhrál.

Největší rozruch ale budil moderátor VyVolených Libor Bouček (25). Jeho tým »Štěstíčku naproti«, pravda skončil až poslední, Bouček se ale mohl na hřišti rozdat. Zadýchal se vždy tak, až měl barvu přezrálého rajčete. „Hele, toho foťte, vždyť to je jasnej infarkt!“ nabádali přítomné fotoreportéry kolem stojící posměváčkové. Bouček ale turnaj ve zdraví přežil a svou nezvyklou barvu kůže sváděl na sluníčko. Přismahl se na Kypru, kde byl na dovolené se svou slovenskou přítelkyní Mariannou Ďurianovou (29).

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.