Sestřička z Ordinace Janáčková: Rodinná pouta s Geislerovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sestřička z Ordinace Janáčková: Rodinná pouta s Geislerovou!

Kristýně pokřtila deník její švagrová Aňa Geislerová.
Kristýně pokřtila deník její švagrová Aňa Geislerová. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Příjemnou brunetku, herečku Kristýnu Janáčkovou (41), znají diváci především díky její roli rozmazlené zdravotní sestřičky Kristýny Tiché z Ordinace v růžové zahradě 2.

Avšak reálná Kristýna s ní má pramálo společného. Je v první řadě maminka, spisovatelka a také švagrová herečky Ani Geislerové (46). Máma Louise (9) a skoro dvouletého Elliota ráda čte a píše. Její deník S láskou, máma, který se těší velké oblibě, jí před časem pokřtila i její švagrová, herečka Aňa Geislerová.

Filmová Prezidetka Aňa Geislerová: Proč na premiéru nepřišel Vetchý?

Video se připravuje ...

„Obě si zakládáme na rodině, takže nám ten vztah hezky funguje. Když už otevřeme nějaké téma, ať už zmíněné mateřství, tak si k tomu řekneme každá svoje postřehy, nebo se jí i sama konkrétně zeptám,“ pochvalovala si přátelství s Aňou a dodala: „Teď třeba vychovávám Berana a ona je ve znamení Berana, tak se někdy ptám, co na tohle znamení platí, a co ne,“ směje se.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.