Mladá paní Paroubková: Kožich za půl milionu?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mladá paní Paroubková: Kožich za půl milionu?!

PRAHA – Tohle asi voliče ČSSD příliš nepotěší… Petra Paroubková (34), nová manželka šéfa ČSSD Jiřího Paroubka (55), se o vánočních svátcích objevila v superdrahém kožichu. A to ne ledajakém!


Petro, kvůli té kráse zabili 10 zlatých lišek!

Podle stylisty Dušana Chrástka je ze zlatých lišek a mohl stát kolem půl milionu korun! Za oběť té krásy tak padlo až deset těchto vzácných zvířat…

Petra Paroubková na náš dotaz, zda je luxusní kožich skutečně ze zlatých lišek, nereagovala. Šéf ČSSD nás jen ujistil, že to není vánoční dar od něj. Už dříve podotkl, že si jeho mladá manželka coby překladatelka dokáže vydělat velké peníze sama.

Kliknutím zvětšete„Odhadnout cenu toho kožichu je velmi těžké, záleží na tom, kolik kožešin z velmi vzácného druhu lišek bylo použito. Může se ale pohybovat mezi 450 000 až 790 000 korunami,“ řekl deníku Aha! k luxusnímu kožichu stylista Dušan Chrástek. Kliknutím zvětšeteCena, která ohromí. Ovšem v porovnání s další cenou je to pakatel. Zhruba deset zlatých lišek muselo zaplatit životem za to, aby se mohla Petra předvádět v pravé kožešině.

„Za výrobou kožešin se skrývá jen bolest a utrpení zvířat,“ říká aktivista sdružení Svoboda zvířat Tomáš Popp. „A je nepochopitelné, že po nich dnes ještě někdo touží.“


Autor: JAN EXNER
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.