Vánoce se blíží: Jakými dekoracemi si ozdobit interiér? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Vánoce se blíží: Jakými dekoracemi si ozdobit interiér?

Dekorace k Vánocům neodmyslitelně patří
Dekorace k Vánocům neodmyslitelně patří (Depositphotos)

Vánoce jsou o pocitech, atmosféře, dekoracích a drobných pozornostech. Kde jinde vás na tento nejvýznamnější svátek v roce připraví lépe než v e-shopu pro kreativní tvoření? E-shop Svicky.net funguje již přes 20 let a svým sortimentem se mu málokterý vyrovná.

Obchodníci již spustili odpočítávání, aby se lidé co nejdříve pustili do vánočního nakupování. Letošní Vánoce budou však podle odborníků určitě chudší. Na čem se však neoplatí šetřit, to je atmosféra. Nejde jen o oprášení starých dekorací. Pojďte si přípravu na Vánoce, a i samotný svátek užít kreativním tvořením. Vyrobte si společně krásné dekorace i dárečky pro blízké. Na Svicky.net pořídíte vše, co k tomu potřebujete.

Začněte svíčkami

Živý plamen k Vánocům patří a nevytlačí jej ani všude přítomná LED světýlka. Na vánoční osvětlení se letos chystají být skoupí i provozovatelé obchodních center či města a obce. O to více pak vánoční pohodu při svíčce oceníte doma. Na Svicky.net si pořídíte nejen nádherné hotové svíčky, které pak použijete třeba na adventní věnec. E-shop prodává rovněž komponenty pro výrobu vlastních svíček. 

Nebojte se, že to nezvládnete. Obchod nabízí i návody na ruční výrobu svíček, či soupravy pro jejich zhotovení. Koupíte zde gel na svíčky, lampový olej i včelí vosk. Nechybí barvy do svíček nebo LED diody, pokud máte z otevřeného ohně třeba kvůli dětem či domácím zvířatům přece jen strach. Koupíte tady knoty, formy na svíčky, laky, barvy a fixy na zdobení svíček, ozdobné fólie i potřeby na vyřezávání svíček.

Jestli vás výroba svíček chytne, o čemž nepochybujeme, nemusíte je vyrobit jen na váš adventní svícen. Krásné výtvory věnujte i jako vánoční dárek. Právě krásná svíčka je skvělým malým dárečkem v podstatě pro kohokoliv.

Chcete Vánoce provoněné zdravou vůní?

V tom případě sáhněte po produktech firmy Saloos. Ta nabízí čistě přírodní českou kosmetiku a její sortiment nabízí i e-shop Svicky.net. Saloos je výrobcem certifikované přírodní a bio kosmetiky s více než 25letými zkušenostmi. Produkty Saloos se hodí pro aromaterapii a také jako ingredience do zdravých svíček a mýdel. I k jejich výrobě koupíte vše v e-shopu Svicky.net.

Kreativní dárky frčí

Ať již takové, které vlastnoručně vyrobíte, nebo ty, které jsou pouhým polotovarem a obdarovanému nabídnout spoustu kreativní zábavy. Pro dívky i ženy bývají tradičně oblíbeným dárkem korálkyNe šperky, ale korálky k tomu, aby si z nich obdarovaná mohla sama tvořit.

Velice žádané jsou zejména dřevěné korálky. Pro jejich výrobu se používá bukové dřevo. Zájem je též o skleněné korálky. Dnes však neurazí ani kvalitnější plastová produkce. Hitem mezi korálky jsou různé vychytávky, například korálky s písmenky, dřevěné korálky s obličeji i zažehlovací korálky, které se dají použít jak k zažehleným kolážím, které milují zejména děti, tak k dalšímu tvoření.

Ke korálkům věnujte i bižuterní komponenty

Ještě větší radost korálky udělají spolu s bižuterními komponenty. Nic nezklame více, než kdybychom se chtěli pustit do tvoření a chyběly nám k tomu komponenty. Například silony, vlasce, nitě, koncovky a další doplňky pro kompletaci vytvořených šperků. Na Svicky.net všechny tyto bižuterní komponenty zakoupíte a můžete je přibalit k dárku.

Věnujte možnost kreativně tvořit

Těchto možností je skutečně mnoho. Už jsme zmínili výrobu svíček, mýdla, šperků z korálků. Zkuste ale věnovat kreativní materiál i k dalším činnostem, třeba k malování kamínků. Ty se nemusí jenom hledat venku a v přírodě, můžete si je rovněž odlít. Pak už je jen standardně ozdobíte odolnými akrylovými barvami.

Na Svicky.net najdete skutečně obrovské množství nápaditých kreativních dárků. Potěší děti, ženy a své si určitě najdou i muži. Díky e-shopu se můžete začít věnovat mnoha kreativním technikám. Zboží si přitom vždy necháte dodat z jednoho e-shopu za jedno poštovné.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.