Trapas fotbalových fanoušků: Zapálili vlastní autobus | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Trapas fotbalových fanoušků: Zapálili vlastní autobus

Světlici si nejprve hodili pod autobus...
Světlici si nejprve hodili pod autobus... (Foto MP Pardubice)

Pro pořádný trapas si přijeli do města perníku fanoušci v autobuse mladoboleslavských fotbalistů. Přijeli podpořit hokejový tým BK Mladá Boleslav proti HC Dynamo Pardubice, jenže... Světlicemi se hned dvakrát pokusili bus zapálit. Ve druhém případě se jim to částečně podařilo...

Po vystoupení z autobusu mladoboleslavského klubu fotbalistů, někdo z osazenstva hodil světlici. Ta skončila pod nápravou dopravního prostředku. Řidič se snažil rychle popojet, aby zabránil podpálení vozu. To už na místě byla i hlídka městské policie a posádce domluvila. Vypadalo to, že parta více než dvou desítek fandů dostala po pokárání rozum a i po dobu zápasu zakončeného výhrou hostů 3:2 se drželi zpátky. Při odchodu se ale opět rozvášnili.

„Z jejich autobusu letěla druhá světlice. Následovaly by zřejmě i další, ale autor třetího hodu ji rozmachem poslal pouze pod sebe na schody,“ popsal mluvčí pardubických srážníků Jiří Sejkora. Autobus se začal rychle plnit kouřem a světlice propalovala koberečky. Mezi účastníky zájezdu se strhla malá kopaná ve snaze vyšoupnout hořící kouli ven. Ze dveří ji vykopli až na několikátý pokus. Řidič autobusu pak na nic nečekal, dveře hned zavřel a vyrazil na cestu. „Pokud přijedou příště, takové chování nebudeme tolerovat a přizpůsobíme tomu opatření,“ upozornil Sejkora.

Spletli si sport?

„O fanoušcích vypovídá už jen to, že si spletli sport a místo na svůj fotbal přijeli na hokej,“ řekl s nadsázkou o fandech, kteří se na sportovním utkání chtěli evidentně jen vybít, mluvčí pardubických srážníků Jiří Sejkora.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.