Kriminálka v Plzni v akci: Vražda na ulici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kriminálka v Plzni v akci: Vražda na ulici

V Plzni na Borech našli v křoví zavražděného muže.
V Plzni na Borech našli v křoví zavražděného muže.  (Romana Vébrová)

Hrůzný čin! Muž bez známek života byl nalezen ve čtvrtek před půlnocí v Plzni. Lékař na místě zjistil, že zemřel cizí rukou. Aby se zjistila přesná příčina smrti a doba úmrtí, byla nařízena soudní pitva.

Děsivým případem se začali okamžitě zabývat kriminalisté. Kromě shromažďování stop a hledání pachatele zjišťovali i totožnost mrtvého. „Při ohledání koronerem byly zjištěny na těle zemřelého známky cizího zavinění,“ potvrdila Aha! policejní mluvčí Pavla Burešová.

Tělo neznámého bylo nalezeno v křoví na ponurém, avšak frekventovaném místě nedaleko areálu fakultní nemocnice v plzeňské čtvrti Bory. Lidé si tudy zkracují cestu přes železniční trať do městské části Doudlevec. Mrtvolu měli podle jedné z verzí najít bezdomovci, kteří nedaleko zmíněné lokality přebývají. Podle jiné objevila zavražděného žena, která se šla projít po hádce se svým partnerem. „Pracujeme na zjištění všech okolností a vypátrání pachatele tohoto závažného činu,“ doplnila policejní mluvčí.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.