Matka tří dětí pobodala jejich otce! Ony smutně přihlížely | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Matka tří dětí pobodala jejich otce! Ony smutně přihlížely

Ilustrační foto
Ilustrační foto (Foto ara)

Těžce zraněný táta (43), k tomu máma (39) v poutech a děti v péči sociálních pracovníků. Hrůzou skončila hádka manželů z Rakovníka. Žena tam vzala na manžela nůž a před zraky tří dětí ho pobodala.

„Po hádce mezi manželi měla žena svého muže napadnout nožem a způsobit mu zranění hrudníku,“ řekla policistka Vlasta Suchánková. Na místo vyjeli policisté i záchranka. Muž v doprovodu záchranářů vyšel ven sám, jeho stav se ale nejspíše »zhoupl« a nakonec ho do nemocnice v pražském Motole musel transportovat vrtulník. Vzápětí si kriminalisté odvedli jeho manželku. Jestli byla opilá, se neví. „Odmítla orientační dechovou zkoušku. U muže byla negativní,“ doplnila policistka, podle které je žena podezřelá z těžkého ublížení na zdraví. Hrozí jí až 10 let vězení. Tři nezletilé děti si do péče převzali pracovníci orgánu sociálně-právní ochrany dětí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.