Víctor (30) pil, až padl. A pak ho pohřbili zaživa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Víctor (30) pil, až padl. A pak ho pohřbili zaživa!

Rakev byla naštěstí prosklená.
Rakev byla naštěstí prosklená. (Foto Facebook, Profimedia.cz)

Jako odstrašující případ, proč nepít, může sloužit příběh Víctora Huga Micaa Alvareze (30) z Bolívie. Ten na náboženských oslavách po požití alkoholu padl jako zcepenělý. Jelikož si ostatní mysleli, že je po smrti, pohřbili ho. Víctor byl ale stále naživu!

Na festivalu Matky Země lidé děkují Pačamamě, bohyni plodnosti, která v srpnu přijímá dary, a přinášejí jí oběti. To zahrnuje cokoliv od potravin přes zvířata a v nejextrémnějším případě také lidi...

Víctor měl obrovské štěstí.

A když Víctor zkolaboval, byl zkrátka dokonalým »dárečkem «. „Večer jsem byl na festivalu, tančili jsme... A zbytek si nepamatuji,“ snaží se rozpomenout na krušné chvíle. „Další, co vím, je, že jsem se najednou probudil. Myslel jsem, že jsem ve své posteli. Chtěl jsem vstát a jít na záchod, ale nemohl jsem se pohnout,“ vykládá vyděšeně.

Jak si brzy uvědomil, byl totiž v rakvi a pohřbený pod zemí! „Naštěstí se mi podařilo vykopnout prosklenou výplň a vyhrabat se ven,“ je rád, že rakev byla v mělké půdě. Vrcholem všeho bylo, když svůj příběh oznámil na policii. Ta se mu vysmála s tím, že je prý opilý!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.