Chcete začít podnikat ze dne na den? Využijte možnosti koupě ready made s. r. o. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Chcete začít podnikat ze dne na den? Využijte možnosti koupě ready made s. r. o.

 (Depositphotos)

Řada lidí v Česku má smělé plány, které chtějí realizovat v rámci podnikatelské činnosti. Jenže často je brzdí vleklý způsob, jakým lze v tuzemsku založit s. r. o., což je dnes jinak velmi oblíbená forma podnikání. Možná ani netuší, že jde vše vyřídit během jediného dne. Stačí si koupit takzvanou ready made společnost.

Ready made jsou zcela legální

Navštívíte-li specializovanou firmu, která nabízí s. r. o. na prodej, zjistíte, že se rozhodně nejedná o žádnou pochybnou a nelegální cestu, jak rychle přijít k vlastní společnosti s ručením omezeným. Ready made s. r. o., jak se také nazývají, jsou firmy, které již byly založené, dnes už jen čekají na své nové majitele.

Jak prodej s. r. o. probíhá?

Výhodou s. r. o. na prodej je v první řadě již zmíněná rychlost. Stačí, když si najdete prodejce, navštívíte jeho kancelář, vyplníte a podepíšete veškeré potřebné dokumenty. Už během pár chvil odcházíte jako jednatelé, v tentýž den můžete začít jménem dané společnosti podnikat. Dokonce není ani nutné čekat na zápis s. r. o. do obchodního rejstříku, firma už je v něm zapsaná, pouze je zapotřebí provést změnu jednatele, potažmo další detaily.

S. r. o. na prodej jsou tedy ideální pro ty z vás, kteří nechtějí ztrácet čas obíháním úřadů a sháněním všech nezbytných dokumentů a razítek. Každá ready made s. r. o. má již splacený základní kapitál. Přitom je důležité zmínit, že se nemusíte obávat nějakých jejích předchozích závazků, s. r. o. na prodej jsou totiž bez aktivní historie, zkrátka byly založené čistě za účelem následného prodeje zájemcům o vstup do podnikatelské sféry.

Za ready made společnost s ručením omezeným sice zaplatíte určitý poplatek, jenže vzhledem k tomu, kolik času a energie ušetříte, se nepochybně jedná o rozumný kompromis pro mnohé z vás, kteří chtějí začít s podnikáním co nejdříve.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.