Slavia se výhrou nad Panathinaikosem přiblížila Evropě: Natáhněte pětiletku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Slavia se výhrou nad Panathinaikosem přiblížila Evropě: Natáhněte pětiletku!

Slavia v průběhu čtvrtečního zápasu s Panathinaikosem měnila rozestavení. Jak postavení hráčů vypadalo na hřišti?
Slavia v průběhu čtvrtečního zápasu s Panathinaikosem měnila rozestavení. Jak postavení hráčů vypadalo na hřišti? (Koláž iSport.cz)

Chlapi, jedeme nad rámec! Fotbalisté Slavie se výhrou nad Panathinaikosem ve 3. předkole Konferenční ligy (2:0) přiblížili snu o Evropě. Prodloužili by si tak úspěšnou »pětiletku«.

Mají nuž na krku a dobře to vědí. Pokud vršovičtí nezvládnou duel s řeckým gigantem, s postupem do skupiny KL se mohou rozloučit (v případě postupu narazí v play off nejspíš na Čenstochovou, která vyhrála v Trnavě první zápas 2:0). „Vstup jsme měli dobrý, ale ještě nás čeká peklo. Každopádně dostat se do Evropy je náš cíl“ polemizoval o možném postupu kouč Slavie Jindřich Trpišovský. Pokud by Pražané odvetu nezvládli skončila by tak jejich impozantní série.

V základní skupině evropských pohárů sešívání nechyběli od roku 2017. Třikrát si kopli Evropskou ligu (v letech 2019 a 2021 čtvrtfinále) jednou Konferenční ligu (2022 – čtvrtfinále) a v sezoně 2019/2020 okusili pozlátko miliardářské Ligy mistrů, kde skončili na 4. místě ve skupině smrti s Interem, Barcelonou a Dortmundem. Tuhle sérii by si slávisté chtěli vylepšit, což by čínským majitelům určitě udělalo radost.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.