Vandal vytopil školu! Z tělocvičny je bazén! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vandal vytopil školu! Z tělocvičny je bazén!

Od hydrantů někdo natáhl do tělocvičny hadice. Ta je teď plná vody.
Od hydrantů někdo natáhl do tělocvičny hadice. Ta je teď plná vody.

FRÝDEK-MÍSTEK – Šílenec? Naštvaný žák? Nebo snad pojistný podvod? Hned několik verzí musí prověřit policisté, kteří vyšetřují kuriózní případ z Frýdku-Místku. Neznámý pachatel tady totiž zatopil zbrusu novou tělocvičnu místní školy!


Když přišli učitelé tělocviku základní školy na ulici 1. máje ve Frýdku-Místku včera ráno do školy, nevěřili vlastním očím. Jejich chlouba, zbrusu nová tělocvična, se proměnila v bazén! Neznámý pachatel ji totiž zaplavil vodou! „Pachatel nejprve rozbil vstupní dveře a také dvě okna a pak prohledal šatny a kabinet. Tam však nic neuloupil. Na závěr svého řádění natáhl hadice z hydrantů do tělocvičny a jednoduše ji zaplavil,“ popsal sled událostí policejní mluvčí Ivan Žurovec. Celková škoda přesáhla milion a půl korun.

Frýdeckomístečtí policisté se s podobným případem ještě nesetkali a nyní si lámou hlavu nad motivem. Že by žák, který nesnášel tělocvik? Zloděj, kterého naštvalo, že si neodnesl žádný lup? Nebo snad pojistný podvod? Teorií je hned několik, jisté je však jedno: Žákům základní školy teď na několik měsíců odpadne tělocvik. „Pokud pachatele dopadneme, za trestný čin poškozování cizí věci a pokus krádeže mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky,“ doplnil Žurovec.


Autor: (tam)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.