Odloučení od rodiny Mareš nedává: Chybíš mi, vzkazuje dceři | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Odloučení od rodiny Mareš nedává: Chybíš mi, vzkazuje dceři

První fotka Leoše Mareše s dcerou Alex.
První fotka Leoše Mareše s dcerou Alex. (instagram)

Moderátor Leoš Mareš (46) vyrazil za hranice, a ačkoli si služební cesty obecně užívá a na svém instagramovém účtu se chlubí přepychem, nyní se jeho zahraniční návštěva nese ve znamení smutku a stesku.

Pracovní cesty Leoše Mareše pro mnohé představují spíše dovolenou v luxusních rezortech, ty ovšem moderátora v současnosti tolik netankují. Sice se nezapomněl se svými fanoušky podělit o krásnou pláž a snad ještě krásnější cabanu (plážový přístřešek), myšlenkami je ale doma u své manželky Moniky a malé dcerušky Alex, s níž se před svým odletem láskyplně loučil.

Dojemné video též zveřejnil na Instagramu. „Jsem tu sám a je mi moc smutno. Nic bez nich nemá smysl. Dodělám tu byznys a spěchám domů," cituje moderátora Evropy 2 server eXtra.cz. Svou dceru si připomíná prostřednictvím dalšího videa, na kterém jí zpívá jednu ze svých nejznámějších skladeb s názvem Tři slova.

Dojemné video Leoše Mareše a jeho dcerky Alex:

Spolu s ním se na sociální síti rozněžnili i fanoušci, které video s dcerkou dojalo. „Ta je tak krásná, takhle krásné dítě už jsem dlouho neviděla. Je tam vidět vaše podoba,“ napsala sledující. „Malý Leoš 2. Přesná kopie," shodují se ostatní.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.