Vozy létaly vzduchem: Spadli s autem z mostu… A podruhé se narodili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vozy létaly vzduchem: Spadli s autem z mostu… A podruhé se narodili!

Stříbro
Stříbro (pro Aha! – Petr Havránek a DI Ústí nad Orlicí)

STŘÍBRO – Tragicky mohla skončit nehoda Škody 120 ve Stříbře na Tachovsku. Škodovka se zřítila ze zhruba šestimetrového mostu. Auto skončilo na střeše. V tu chvíli v něm seděli tři mladí lidé.

Tragicky mohla skončit nehoda Škody 120 ve Stříbře na Tachovsku. Škodovka se zřítila ze zhruba šestimetrového mostu. Auto skončilo na střeše. V tu chvíli v něm seděli tři mladí lidé. Řidička Petra (22) a její kamarádka (22) jsou těžce zraněny. Přítel řidičky vyvázl jen s odřeninami.

„Jeli jsme z přípravy na maturitní ples. Petra najednou zjistila, že se zaseklo řízení. Vůbec jí nešlo hnout s volantem, tak jsem to zkoušel já, bylo už ale pozdě,“ svěřil se Aha! přítel řidičky Tomáš. Auto dopadlo na střechu. „Bylo to hrozný. Vylezl jsem rozbitým předním oknem a vyrazil dveře, abych mohl dostat ven kamarádku. Měl jsem strach, protože vůbec nemluvila. Přítelkyně byla při vědomí,“ popisuje chvíle hrůzy Tomáš. „Měli jsme strašně veliké štěstí. Všichni jsme se podruhé narodili,“ uzavírá otřesený muž. Zraněné dívky musela odvézt záchranná služba do nemocnice. „První z dívek měla poraněnou kyčel, druhá vykloubené rameno a podezření na poranění páteře,“ řekla mluvčí plzeňské Zdravotní záchranné služby Lenka Ptáčková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.