Opilý táta přizabil miminko: Běhá po svobodě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Opilý táta přizabil miminko: Běhá po svobodě!

Alkohol
Alkohol (Profimedia.cz)

Co je to za člověka!? Opilý chlap (32) napadl v Chomutově svoji ani ne roční dcerkou tak brutálně, že holčičce přivodil zranění ohrožující její život. Policisté podali návrh na vazbu, ale soud násilníka propustil na svobodu.

Otřesný čin se odehrál na přelomu dubna a května. Děvčátko skončilo po útoku v nemocnici. „Podle dosud získaných důkazů měl dítěti v kojeneckém věku způsobit velmi závažná zranění, důvodem zřejmě bylo, že holčička plakala a muž, který byl pod vlivem alkoholu, ji kvůli tomu brutálně napadl,“ uvedl policista Daniel Vítek.

Vyšetřovatelé surovce obvinili z pokusu o vraždu. „Protože existovala obava, že by mohl v trestné činnosti pokračovat, jelikož v rodině je další malé dítě, byl podán návrh na vzetí do vazby,“ řekl mluvčí policie Daniel Vítek. Soud kriminalistům ale nevyhověl, a tak ho museli propustit na svobodu. Obviněnému hrozí v případě prokázání viny a odsouzení 10 až 15 let vězení, nebo také výjimečný trest.

Přečtěte si
Yvetta Zlínská
23. 2. 2023 • 12:27

Spravedlnost neexistuje.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.