Superžrout Radim (31) v akci: Třiapůlkilový řízek na posezení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Superžrout Radim (31) v akci: Třiapůlkilový řízek na posezení!

Radim před akcí
Radim před akcí ( Foto Aha! – Michal Charbulák )

Výkon, nad kterým běžnému smrtelníkovi zůstává rozum stát! Profesionální jedlík Radim Dvořáček (31) z Ostravy pokořil ve středu další neuvěřitelnou výzvu. Za necelé dvě hodiny spořádal třiapůlkilový řízek a další dva kilogramy příloh.

Když přišla z místní restaurace nabídka, aby se pokusil o nemožné, youtuber Radim byl hned pro. Proč taky ne. V minulosti už snědl pětikilový sendvič s majonézou, 202 švestkových knedlíků nebo 50 vajec natvrdo zapitých čtyřmi litry mléka. A tohle byla další výzva.

S vypětím sil

Den předem byl o hladu a pil jen vodu. Když pak zasedl ke stolu, myslel si, že pojídání řízků bude hračka. Tak jednoduché to ale nebylo. „Splnění výzvy se protáhlo víc, než jsem čekal. Přílohy v podobě bramborové kaše a okurek jsem do sebe nasoukal už s vypětím všech sil. Myslím, že plný žaludek budu cítit ještě tři dny,“ usmál se krátce po akci muž, kterého by za superžrouta považoval jen málokdo. Vždyť váží pouhých 60 kilogramů.

Jedlíkem odmalička

Velký apetit měl Radim už jako dítě. Pokaždé prý snědl porci i dvě navíc. Jak sám říká, časem proměnil svoji chuť k jídlu v naprostou vášeň, inspirovanou profijedlíky z Ameriky. Dnes si účastí na nejrůznějších pojídacích akcích vydělává a za jídlem jezdí i do zahraničí. Zcestoval už 18 zemí.

Doma to nezkoušejte

Jak vlastně jedlík svůj žaludek na podobné výkony trénuje? „Přes den před výzvou nic nejím, ale ráno musím vypít obrovské množství vody, abych připravil žaludek na zátěž. Nikomu to ale nedoporučuji dělat, zdravé to rozhodně není,“ varuje Radim. Jedním dechem však dodává, že jeho tělo si už zvyklo.

Víte, že...

...v roce 2019 zvládl sníst dvoukilové Sloní ucho na soutěži Slovácký řízek za neuvěřitelných 11 minut?



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.