Kukátko s kamerou je velmi praktickým hlídačem domovních dveří | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kukátko s kamerou je velmi praktickým hlídačem domovních dveří

 (cel-tec.cz)

Nikdo nemůže být doma čtyřiadvacet hodin denně. Současně však není nutné platit si hlídače po dobu, po kterou nejste ve vlastním obýváku. Nabízí se mnohem praktičtější řešení v podobě moderního dveřního kukátka. To pohlídá i osaměle žijící seniory, ale i děti, které na vás doma čekají, než přijdete ze zaměstnání nebo nákupu.

Nezvaní hosté se u dveří mohou objevit kdykoliv. Jak bychom se na ně měli připravit? Jedině ruku v ruce s moderní elektronikou, která nahraje krátké video nebo připraví snímek ve vysokém rozlišení. Pokud opravdu dojde k nejhoršímu, vyšetřovatelé budou mít poměrně snadnou práci.

Neotvírejte dveře každému, kdo zaklepe

Mějte přehled o tom, kdo je na druhé straně. Vstupní dveře nelze otevřít komukoliv, musíte si být jistí, že nejde o lupiče a ve stejném duchu vychovávat i své děti. Kukátko s kamerou je dobrým řešením i v domácnosti, kde jsou předškoláci. Jak už napovídají některé pohádky, pouštět někoho cizího do vlastního domova je holým nerozumem.

Instalace podobného zařízení vám také nemusí dělat vrásky, nejde o akci, na kterou byste snad potřebovali odborného řemeslníka. Poradíte si totiž i sami, a to už za několik málo minut. Nastavení detailů je pak také snadná práce. Důvodem je přehledné menu v češtině. Velký úhel záběru a noční přísvit, to je zase zárukou, že kukátku neunikne doslova ani myš. Čekat na příležitost navíc může celé týdny, protože lithiový akumulátor vydrží v pohotovostním režimu opravdu dlouho.

Spolehlivý doplněk do každého domova

Vítejte v digitálním světě! S tímto doplňkem do bytu už se nebudete muset bát, že jsou děti doma o samotě a patřičný dohled můžete mít i nad babičkou žijící na druhém konci města. Návštěvy se vám mohou hlásit i ve smartphonu, stačí si vše jednoduše nastavit.

Pro bližší informace navštivte stránku cel-tec.cz.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.