Ceny Grammy: DUA LIPA (26) OKOPÍROVALA CINDY CRAWFORDOVOU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ceny Grammy: DUA LIPA (26) OKOPÍROVALA CINDY CRAWFORDOVOU!

Dua Lipa obohatila outfit o zlaté doplňky. A že jich bylo na kila.
Dua Lipa obohatila outfit o zlaté doplňky. A že jich bylo na kila. (Foto Profimedia.cz)

Proč si dělat starosti a vymýšlet novoty, když se kvalitní staré věci tak dobře osvědčily a zaručeně zafungují v každé době? Tohoto hesla se držela na letošním vyhlášení hudebních cen Grammy, které proběhlo v noci na včerejšek v Las Vegas, britská zpěvačka Dua Lipa (26).

Nasoukala se totiž do koženého bondage kostýmu od atelieru Versace, který vynesla už supermodelka Cindy Crawfordová (56) na vyhlášení MTV Video Music Awards v roce 1992. Tedy přesně před 30 lety! Dua Lipa ho nyní pouze okořenila větším možstvím zlatých doplňků, navěšených hlavně kolem krku a na zápěstí. Versace svůj majstrštyk poprvé předvedl pět let před svou smrtí, později ho také oprášila Cindina dcera Kaia na oslavě svých 18. narozenin.

Nepřítomní Foo Fighters: PSALI HISTORII!

Během 64. ročníku cen Grammy se dojemně vzpomínalo na nedávno zemřelého bubeníka Foo Fighters Taylora Hawkinse (†50), který se předávkoval v kolumbijském hotelu. Zvlášť, když skupina vyhrála tři zlaté gramofonky. Na počest Hawkinse promítli videomedailonek, zpěvačka Billie Eilishová si oblékla tričko s jeho podobiznou.

Zarmoucení Foo Fighters se sice galavečera nezúčastnili, ale získali Grammy ve všech kategoriích, v nichž byli nominováni. Jejich už pátý gramofonek za rockové album roku (Medicine at Midnight) je rekordní, žádná kapela jich tolik nemá. Brali ale i ceny za rockový song roku (Waiting On a War) a nejlepší Foto Profimedia.cz živé vystoupení (Making a Fire).

Cindy Crawford v reklamě Pepsi

Video se připravuje ...

Kanye West: ZÁKAZ VSTUPU!

Dvě ceny Grammy by si z města hříchu odvezl i Kanye West (44), kdyby byl přítomen. Problémovému zpěvákovi ale zakázali účast kvůli jeho nevybíravým útokům na známého komika Peta Davidsona (28), přítele své exmanželky Kim Kardashian (41).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.