Gondíková odkryla karty: Langmajer přitom propotil podprsenku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Gondíková odkryla karty: Langmajer přitom propotil podprsenku

Adéla Gondíková a Jiří Langmajer
Adéla Gondíková a Jiří Langmajer (profimedia)

Není to poprvé, co Adéla Gondíková (48) na svého muže Jiřího Langmajera (55) práskla něco, co mělo zůstat jen mezi nimi. Nicméně herečka je tak upřímná a otevřená, že se zkrátka chce o tu legraci podělit. Co prozradila tentokrát?

Adéla moderuje novou show s názvem Můj muž to dokáže, která se na obrazovkách televize Prima zatím neobjevila. I Gondíková by ale na svého muže vsadila a ráda by ho viděla si zasoutěžit. „Ne, že bych mu to chtěla udělat naschvál, ale mě princip té soutěže strašně baví. Se ženskými si tady pokecáme, neděláme z toho oficialitu, a pak přijde nějaká ta soutěž, která je většinou legrační," pronesla pro Super.cz.

Zbožňovaný: Jiří Langmajer a obyčejný večer dospělého muže s trávou a párky

Video se připravuje ...

Langmajer teď navíc točí nový film Po čem muži touží 2 a podle Adély bere přípravu dost vážně. „Řešil třeba, jak si ženy svlékají podprsenku anebo i triko, protože chlapi se svlékají úplně jinak. Jednou mi dokonce posílal jedno video z natáčení z diskotéky a říkal mi, že mu bylo takové horko, že měl tu podprsenku úplně zpocenou," smála se herečka, u které očividně žádné tajemství jejího muže není v bezpečí.

Langmajer oslavil 55. narozeniny v 7 pádech Honzy Dědka. Od moderátora i od rodiny dostal netradiční dárky…

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.