Největší hádka Brejchové a Jiráskové: Brodská odtajnila směšný důvod | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Největší hádka Brejchové a Jiráskové: Brodská odtajnila směšný důvod

Tereza Brodská s maminkou Janou Brejchovou a Jiřinou Jiráskovou
Tereza Brodská s maminkou Janou Brejchovou a Jiřinou Jiráskovou (instagram.com)

Herečka Jana Brejchová (82) byla dlouhá léta nejlepší kamarádkou taktéž skvělé herečky Jiřiny Jiráskové (†81). I ony se ale dokázaly pohádat a své o tom ví i Tereza Brodská (53), dcera Brejchové. Ta na svých sociálních sítích popsala jejich snad největší hádku, kvůli které se nebavily několik týdnů.

Jiřina s Janou během svého čtyřicetiletého přátelství překonaly spoustu neshod a hádek. Jenže jednou na Vánoce odletěly do Ameriky za Milošem Formanem a rozhodly se připravit pravou českou svíčkovou. A to rovnou pro devatenáct lidí! V tom stresu se mezi nimi strhla mela ohledně knedlíků.  „Jiřina povídá: Janinko ty brusinky dej na knedlíky! Máma: Jiřinko ty patřej na maso! “

Doleželová jezdí k novému muži. Proč ty manévry? A Brejchová se obula do Brodské

Video se připravuje ...

Nakonec se žádná svíčková nekonala a jejich přátelství bylo u konce. Až po několika týdnech se dokázaly usmířit. A to všechno jen kvůli svíčkové. „Zajímavé ale je, že spolu zažily věci, u kterých by se někdo jiný určitě pohádal, ale ony ne," dodala Brodská, která se této historce dodnes zasměje.

Její maminka už řádku let pobývá v LDN zařízení a to kvůli degenerativnímu onemocnění mozku. Jiřina Jirásková je už bohužel po smrti.

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
13. 3. 2022 • 09:54

Kdysi dávno jsme jeli ze služební cesty z Brna a stavěli se u Devíti křížů. Tam jsme tuto krásnou herečku JB potkali a moc ji to slušelo. Svíčkovou mám ráda, ale nevařím ji, protože manžel ji nejí. Tak někde v restauraci si ji mohu dát, ale ne vždy je dobrá.

-bello-
11. 3. 2022 • 21:56

V této době denodenní masáže Ukrajinou beru brusinky , jako zákusek "zpravodajství "

-bello-
11. 3. 2022 • 21:54

Nevím, kam se dávají brusinky ve svíčkové omáčce, nemám ji ráda a nepamatuji, kdy naposled jsem nuceně musela snít. Ale brusinky na knedlíku ?
To si asi spletla knedlík s bublaninou Jiráskovou jsem měla děsně ráda.Herečka bezvadná

kristinn
10. 3. 2022 • 13:59

Bože, to sú kecy! A ešte v tejto dobe? Asi si celebrity vzali príklad z Gottovej a speňažujú aj takéto hovadiny...

ejvm1712
10. 3. 2022 • 12:25

To by teda byly kuchařky. Ještě štěstí,že se živily jen tím hraním. Mít tohle v restauraci tak chudák majitel a chudáci strávníci.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.