Kvůli komplexům pod kudlu: Teď má tváře jako slabikáře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kvůli komplexům šla pod kudlu, ale ... JE Z NÍ ZRŮDA!

Před injekcemi byla hezká, ale měla komplexy.
Před injekcemi byla hezká, ale měla komplexy. (Před injekcemi byla hezká, ale měla komplexy.)

Touha po rekordu se někdy prostě nevyplatí. To vidí denně v zrcadle Ukrajinka Anastasia Pokreščuková (33), která si injekcemi nechala zvětšit tváře tak, aby byly největší na světě. Obří tváře doplnila červenými vlasy a připomíná postavu z filmu Maska s Jimem Carreym (60).

„Vím, že si lidé myslí, že jsem divná. Ale já svoje tváře miluji. Nový vzhled mi hodně pozvedl sebevědomí,“ napsala na Instagramu. Anastasia si myslela, že je ošklivá. „Styděla jsem se dávat fotky na sociální sítě. Moje máma mi říkala, že jsem půvabná, ale já jí nevěřila,“ popisuje dnes roky plné komplexů a nejistoty.

Zvolila injekce

Pak se dozvěděla o kyselině hyaluronové, která regeneruje pleť. Současně ale tvoří pod povrchem pokožky ochrannou výplň a pokud je aplikována ve větším množství, tváře se logicky zvětšují. Anastasia se správné vpichování injekcí naučila online na internetu. „Vím, že je to nebezpečné, dávat si injekce takhle sama, ale nic jsem nepodcenila. Postupuji přesně podle videa,“ dodává. Do procedury už investovala 65 000 korun, což je na Ukrajině pět měsíčních platů.

Byla si krásná

Na Instagramu ji sleduje 85 tisíc fanoušků. Udělala chybu, když přidala snímek před zrcadlem z doby, kdy měla ještě původní tváře. „To už je tak dávno. Tady jsem jako sportovkyně,“ chlubila se Anastasia. Hezká tvář, blond vlasy, »pekáč buchet« jako důkaz, že pravidelně posiluje, fanoušci se nestačili divit. „Byla jsi krásná,“ napsal jeden. „Hezčí než dnes,“ dodal druhý.

Takto Anastasia vypadá dnes.

Jako Maska v podání Jima Carreyho.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.