Vraždil kvůli 200 korunám a obžaloba navíc tvrdí: Chtěl zabít spoluvězně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vraždil kvůli 200 korunám a obžaloba navíc tvrdí: Chtěl zabít spoluvězně

Ondřej Tulej u soudu vyfasoval dalších pět let.
Ondřej Tulej u soudu vyfasoval dalších pět let. (Foto Aha! – Karel Janeček)

Při hádce popadl sedmikilovou židli, a hodil jí vší silou proti ležícímu spoluvězni Michalu H. (45). Za to Ondřeji Tulejovi (23) z Karviné nyní soud připočetl pět let vězení k dvanáctiletému trestu za vraždu.

Muže chtěl vrah zprovodit ze světa v cele číslo 204 karvinské věznice. Ten v poslední chvíli uhnul, což mu zachránilo život. Vyvázl se zlomeninou paty.

Popřel vinu

„Bylo to vzájemné. Ani nevím, proč jsem souzen pouze já, ale asi to tak má být. My ve vězení žijeme všichni pohromadě, lezeme si tam na nervy, toto je jen zlomek toto, co se tam vlastně odehrává. Nestalo se to tak, jak říkají svědci, ale nechci, aby se to tu dál projednávalo,“ vzal trest na vědomí muž pocházející z 23 sourozenců.

Ubodal muže

Ondřej Tulej byl odsouzený už devětkrát, od roku 2016 sedí za vraždu. Společně s kamarádem dali v Karviné cizí dívce dvě stovky za to, že se s nimi vyspí. Ona ale utekla do sousedního domu, kde se schovala v bytě přítele. Toho Tulej bodnul čtyřikrát nožem do hrudníku a trefil mu srdce.

Vrah z 23 sourozenců chtěl zabít spoluvězně: Za katrem mu zlámal patu židlí

Video se připravuje ...

Sestra: Hodili to na něj

Terezie S. (34) byla jediná, která přijela bratra Ondřeje Tuleje podpořit na soud. „My jsme z 23 sourozenců. Na Ondru to vždycky někdo hodí, a on pyká. On si sám dokáže ublížit, dvakrát si sáhnul ve vězení na život, potřetí to nemusí přežít. Vzali mu veškerou naději,“ tvrdí Terezie S.

Napadený: Je to blázen!

„Ležím, on vběhne do cely a začne hrozit a nadávat, pak mi rozmlátí patu na cucky. Tulej je psychopat. Ten, jak ho pustí, zabije někoho dalšího. On to má v hlavě úplně vykrákané. On ihned vystartuje, je jak napnutá struna,“ řekl Aha! spoluvězeň Michal H. (45), již propuštěný zloděj.

Přečtěte si
-bello-
11. 2. 2022 • 01:03

No a doteď jsou procesy za to, že komunisté v zájmu vyčerpaných rómských matek tyto sterilizovali.
A Tulejová právě chyběla .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.