Drsná hádka v Rakovníku: Půl kilometru ho vezl na kapotě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Drsná hádka v Rakovníku: Půl kilometru ho vezl na kapotě!

Když se vůz začal rozjíždět, pokoušel se otevřít dveře.
Když se vůz začal rozjíždět, pokoušel se otevřít dveře. (Repro foto Facebook)

Nedobrovolnou a nebezpečnou jízdou na kapotě auta vygradoval spor rozhádané rodiny na rakovnickém sídlišti. Mladík nabral příbuzného na haubnu opelu a za plného provozu jej dobrého půlkilometru vezl městem!

Jablkem sváru byly majetkové neshody. „Starší paní půjčila auto mladšímu členovi rodiny a jeho příbuznému se to nelíbilo,“ nastínila policejní mluvčí Michaela Richterová situaci, kterou kdosi natočil a záběr umístil na sociální sítě.

Právě z videa, které už z internetu zmizelo, je patrné, že to v Rakovníku byly horké chvilky: „Vylez z toho auta,“ volá z kapoty na řidiče muž přilepený na čelním skle. „Podej mi klíče! Na sedačce jsou! Ať to můžu zamknout,“ křičí dál, tentokrát na ženu stojící u jiného zaparkovaného vozu.

Mezitím mladý šofér opelu se sokem na kapotě couvá, rozjíždí se a začíná zrychlovat. „Kámo, vylez z toho auta,“ je ještě slyšet mizejícího nešťastníka. Jak Aha! od policie zjistilo, divoká jízda skončila až po více než půl kilometru. „Řidič jel ulicí Československých legií, přejel světelnou křižovatku a pokračoval Havlíčkovou ulicí, kde odbočil do ulice Vysoká,“ popsala Richterová.

Na policii šli po svých

V ulici Vysoká znesvářená dvojice z nějakého důvodu zastavila a už po svých směřovala na policejní stanici na Husově náměstí. Celý incident teď budou posuzovat správní orgány. „Mladík, ročník 2003, se dopustil přestupku proti povinnostem účastníka provozu na pozemních komunikacích. Nemůže nikoho vozit na kapotě. Doporučili jsme jim řešit věc občanskoprávní cestou,“ uzavřela policejní mluvčí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.