Arichteva, Pártlová, Leitgeb: Strach o zdraví dětí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Arichteva, Pártlová, Leitgeb: Strach o zdraví dětí

3v1 pospolu, i když ne u jednoho stolu
3v1 pospolu, i když ne u jednoho stolu (Profimedia)

Zlí jazykové tvrdí, že se nad triem 3v1 stahují mračna a předpovídají jim odliv příznivců, který může být fatální. I ony samy přiznávají, že na sebe a svou tvorbu nemají vhodné podmínky, jde prý hlavně o děti a jejich zdraví, 

Vídají se čím dál tím méně. Podle Veroniky Arichtevy(35), která má ročního synka Luku, je s dvojnásobnou maminkou Nikol Leitgeb (35) a Martinou Pártlovou(42), rozdělují typické dětské nemoci, které by vyvolaly stoprocentní řetězovou reakci.

Lesk Speciál: Jak slaví Vánoce celebrity? Chaos u Žilkové, cestování u Kerndlové... A další?

Video se připravuje ...

„Myslely jsme si, že se budeme vídat častěji,“ přiznala Super.cz Arichteva a dodala: „Je to tedy strašné, ale s těmi dětmi je to náročné. Jsou ty různé nemoci, rýmičky, hlídáme si, aby si to nepředávaly. Ale samostatně se vídáme. Jen tam je jenom jedno dítě nebo dvě nebo žádné.“

Pohřeb 3v1 si ale nepředpovídají. „Chtěly bychom zase jezdit ty naše besedy. Možná na jaře, ale spíš až od léta, protože kvůli situaci s covidem to pak zase nechceme rušit. Ale od léta už by to měla být jistota,“ prozradila plány Veronika.

3v1: Parodie Prostřeno!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.