Feťák vběhl do domu s nožem v ruce: Hrozil mámě s miminkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Feťák vběhl do domu s nožem v ruce: Hrozil mámě s miminkem!

Ilustrační foto
Ilustrační foto (Profimedia)

Otřesný zážitek přichystal mladé rodině z Domažlicka Patrik S. (24). Zdrogovaný vběhl do cizího domu, ohrožoval ženu s miminkem nožem a sebe i jejího muže pobodal.

Mladík se podle obžaloby pod vlivem drog v květnu 2018 dostal do akutní toxické psychózy. Tak vběhl v Horšovském Týně na Domažlicku na cizí dvůr a chtěl odvézt domů. „Když mu nebylo vyhověno, měl vzít u vstupních dveří nůž, přiložit si jej ke krku a začít se sebepoškozovat,“ popsala obžaloba.

Hrozil zabitím

Domácí mu zabránili vážněji se zranit. Běsnící mladík pak vběhl do domu a dal nůž na krk mladé ženě (28). Té údajně vyhrožoval zabitím, pokud jej nenechá zatelefonovat si. Partner (28) ženu a miminko, které bylo též v domě, chránil, začal se s Patrikem o nůž přetahovat. „Při tom jej měl obžalovaný bodnout do nohy a následně si sám nožem způsobit bodné rány na krku,“ doplnila obžaloba.

Skočil z okna

Nakonec mladík utekl k sousedům, vyděsil další ženu a skočil z okna. Jak on, tak jím pobodaný a vážně zraněný otec miminka skončili v nemocnici. Patrikovi S. hrozí u Krajského soudu v Plzni až 10 let v base, obžaloba požaduje polovinu a ústavní léčbu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.