Smrt muže (†57) na Mělnicku: Kastrace a potom vykrvácení? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smrt muže (†57) na Mělnicku: Kastrace a potom vykrvácení?

Vražda muže na Mělnicku. Martina (43) artina (43) muže vykastrovala?!
Vražda muže na Mělnicku. Martina (43) artina (43) muže vykastrovala?! (David Malík)

Smrt muže (†57) v Bosyni na Mělnicku vyšetřuje policie jako vraždu. „Pitva potvrdila, že šlo o násilnou smrt,“ řekla Aha! policistka Vlasta Suchánková. Sousedé z obce tvrdí, že žena (43) svého druha nožem dokonce vykastrovala a on poté vykrvácel.

Jako podivíny označují své sousedy starousedlíci z Bosyně. „Moc jsme je sice neznali, ale ví se, že mezi sebou měli konflikty,“ řekl Aha! jeden ze sousedů. Podle něj bezprostředně po vraždě vyběhla před dům družka zavražděného. „Byla celá od krve a křičela, že je přepadli,“ říká soused, podle kterého muže družka ale vykastrovala.

Podle dalšího souseda šlo o problémové obyvatele. Často u domu stálo i policejní auto. „Třeba před půl rokem. To ji tady po vsi naháněl s nožem v ruce,“ tvrdí jiný soused. „Jednou ho dokonce odvezli do blázince,“ doplnil.

Policie o jiném zásahu na místě činu nechce mluvit. „Takové informace nyní nebudeme sdělovat,“ řekla Vlasta Suchánková, podle které budou přesnější informace až po pitvě. Policistka uvedla, že v souvislosti s činem byla na místě zadržena jedna osoba. „Podezřelá žena, družka mrtvého muže, je stále hospitalizována ve zdravotnickém zařízení,“ řekla Suchánková bez dalšího vysvětlení.

Co se stalo?

V Bosyni na Mělnicku zasahovala v neděli po třetí hodině odpoledne policie a záchranka. „Záchranáři se tu snažili oživit muže s bodným zraněním. Bohužel bezúspěšně,“ řekla mluvčí záchranky Petra Homolová. Policie pak z místa činu odvezla ženu.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.