Otestujte se! Podle nosa poznáš kosa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Otestujte se! Podle nosa poznáš kosa

Nos pršák
Nos pršák (Foto ara)

V Evropě existuje 12 různých typů nosů a každý z nich představuje jinou osobnost. Jaký je ten váš?

Římský nos

Lidé s tímto typem protáhlého nosu se špičkou skloněnou dolů jsou odvážní a mají schopnost se v životě rozhodovat a jasně myslet. Jsou to také velmi ambiciózní lidé, kteří milují dobré výzvy. Je pro ně zcela normální, že se jim daří, když dosáhnou středního věku.

Krátký nos

Krátký nos se běžně vyskytuje u lidí, kteří mají nízké sebevědomí. Často vyjadřují názory, které nejsou přesvědčivé nebo jsou velmi omezené. Mají určitou lásku ke svobodě, ale mohou být také žárliví.

Orlí nos

Orlí nos často naznačuje, že člověk je strategický. Je také známkou osoby, která je podnikavá a má velký duševní náboj a také velkou výdrž.

Pršák

Ti, kteří mají tento typ malého nosu se špičkou směřující vzhůru, díky níž jsou často vidět nosní dírky, mají tendenci obtížně dosahovat duševní a fyzické zralosti. Bývají bezstarostní, což je někdy může dostat do úzkých.

Nebeský nos

Takzvaný nebeský nos je podobný plochému nosu. Jeho špička je však svislá a zaoblená. Často to znamená, že lidé, kteří ho mají, bývají praktičtí, spolehliví a vyrovnaní.

Řecký nos

Lidé s rovným nosem mají tendenci myslet jasně a být tolerantní. Jsou vytrvalí v tom, co si předsevzali, a jsou považováni za spolehlivé. Mohou se stát znalci umění. Muži s rovným nosem obvykle pracují v médiích, vedou podniky nebo se věnují umění. Ženám velmi záleží na kariéře.

Hákovitý nos

Hákovitý nos je běžný u lidí, kteří usilují o úspěch. Ženy, které mají hákovitý nos, mohou vynikat ve vzdělání a mohou mít vyvinutý silný instinkt pro hledání dobrých obchodních příležitostí.

Masitý nos

Tento typ nosu se častěji vyskytuje u mužů. Lidé s masitým nosem jsou obvykle velkorysí, emocionální a citliví, ale také opatrní, protože nemají rádi spekulace. Ženy s tímto typem nosu mohou rozvinout skvělé schopnosti v oblasti ekonomiky.

Nepravidelný nos

Nepravidelný nos symbolizuje teoreticky silnou a tvrdohlavou povahu, ale ve skutečnosti to není nic jiného než fasáda. Jakmile se přes to přenesete, lidé s nepravidelným nosem jsou obvykle velmi velkorysí.

Plochý nos

Plochý nos naznačuje, že lidé mají mnoho různých typů schopností a že se rádi baví, a když je příliš dobře neznáte, zdá se, že mají určitý pesimistický pohled na život.

Úzký nos

Lidé s úzkým nosem představují sebevědomí. Obvykle bývají tvrdohlaví, zranitelní a mají zvláštní zájem o duchovní záležitosti.

Vysoký nos

Lidé, kteří mají tento tvar nosu, obvykle projevují rozsáhlé porozumění umění a estetice. Jsou to poněkud hrdé, ale neklidné duše, které si cení času, který mohou trávit o samotě.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.