Vánoční zázrak v Indii: Opuštěná holčička přežila noc na poli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vánoční zázrak v Indii: Opuštěná holčička přežila noc na poli

Štěňátka holčičku zahřívala celou noc svými tělíčky.
Štěňátka holčičku zahřívala celou noc svými tělíčky. (Foto Profimedia.cz)

Těžký start do života má za sebou novorozená holčička z Indie, která skončila nahá a opuštěná na poli. Z bříška jí ještě vedl kousek pupeční šňůry a chladná noc by se jí dost možná stala osudnou... Miminko ale mělo neuvěřitelnou kliku, po celou dobu ho totiž zahřívala štěňata!

Bezbrannou holčičku našli místní z vesnice Lormi, která leží v indickém státě Čhattísgarh. Z pole prý slyšeli dětský pláč, tak se rychle utíkali podívat, co se venku děje. Obraz, který se jim naskytl, jim vyrazil dech. „Brečela v trávě na zemi, kolem ní byl vyskládaný vrh štěňat,“ popsal jeden z nálezců. „Nevěděli jsme, co s ní dělat, tak jsme informovali zdravotníky a ti pak miminko odvezli do nemocnice k další kontrole,“ dodal.

Opuštěné dívence dali její zachránci jméno Akanksha. „Za svůj život vděčí obětavé fence a jejím mláďatům,“ věří. „Je to čiré štěstí a zázrak, protože někteří toulaví psi mohou být krutí,“ dodali. Mezitím se už do akce zapojila také policie, která teď pátrá po rodičích dívenky. „Nejsou to rodiče, jsou to zločinci,“ shodují se vesničané a doufají, že bude malá Akanksha v pořádku.

Přečtěte si
-bello-
23. 12. 2021 • 11:47

A co psí matka a štěňata?Skončila jak ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.