Drama v centru Prahy: Opilec srazil dívku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Drama v centru Prahy: Opilec srazil dívku!

Opilec v autě se zastavil až o dům.
Opilec v autě se zastavil až o dům. (Aha! – Pavel Miškovský, Petr Konečný)

PRAHA – Páteční večer se změnil v boj o život! Monika (19) a Markéta (20) skončily přímo pod koly opilého řidiče, který je srazil na chodníku! Při záchraně dívek pomáhalo před příjezdem záchranářů také Aha!

Páteční večer se změnil v boj o život! Monika (19) a Markéta (20) skončily přímo pod koly opilého řidiče, který je srazil na chodníku! Při záchraně dívek pomáhalo před příjezdem záchranářů také Aha!

Panskou ulicí v centru Prahy se včera neslo kvílení sirén, dorazily sem během pár okamžiků desítky policistů a záchranářů a celá ulice byla na dlouhé minuty uzavřena. Muž ze zemí bývalého Sovětského svazu tady totiž namol opilý srazil dvě dívky. „Řidič nastoupil do auta, bleskově se rozjel a místo aby jel po ulici, vzal to na chodník. Tam mě a kamarádku srazil,“ řekla Aha! Markéta Benáková (20), která ze srážky vyvázla jen se škrábanci, protože stačila na poslední chvíli uskočit. Hůř dopadla její kamarádka Monika (19). Ta skončila zaklesnutá přímo pod rozbitým autem. Odtud ji společně s dalšími svědky pomáhali vyprostit a poskytli první pomoc i zaměstnanci Aha!, kteří auto nadzvedli a pomohli dívku vytáhnout. Nehoda se totiž stala přímo před sídlem deníku. Zraněnou dívku ihned záchranka převezla do nemocnice Na Františku.

„Naštěstí je Monika hubená, jinak by bylo po ní. Ležela celá pod autem, koukala jí jen hlava. Myslela jsem, že ji vidím naposledy,“ řekla v šoku její kamarádka. „Připadalo mi, že to udělal schválně. Nemohl nás na tom chodníku nevidět,“ doplnila Markéta. Městští policisté, kteří místem zrovna projížděli, muže okamžitě zatkli. Byl tak opilý, že se sotva držel na nohách, dechovou zkoušku ale odmítl. Nyní mu hrozí několik let za mřížemi.

24.11.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.