Vyměněná holčička jede do Německa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vyměněná holčička jede do Německa

Malá Verunka pojede do Německa se svou biologickou matkou.
Malá Verunka pojede do Německa se svou biologickou matkou. (pro Aha! – Libor Broža)

JABLOŇOV – Malou Verunku, pokrevní dceru Jaroslavy Trojanové a Libora Broži, čeká první velký výlet s jejími pravými rodiči. Už za pár dní se chystají letecky do Hamburku na natáčení pořadu pro německou televizi.

Verunku chce televize!

„Zaplatili nám cestu i ubytování. Natáčet se bude jeden den, další dva dny budeme mít od televize zajištěného průvodce, takže se alespoň podíváme po Hamburku,“ řekl Aha! Libor Broža. Ten se společně se svou přítelkyní Jaroslavou stále stará o Nikolku, kterou jim vyměnili zdravotníci v třebíčské porodnici.

„V pátek ale dáme Nikolku Čermákovým a vezmeme si od nich naši Verunku. Po víkendu totiž odlétáme,“ doplnil Broža s tím, že jim televize za příběh nabídla finanční hotovost. Němci totiž příběh zaměněných dětí prožívají snad ještě víc než lidé v Česku a záměna zaplnila stránky většiny novin. „Peněz za natáčení ale moc nebude, bereme to spíš jako kapesné k výletu a celou cestu jako zkušenost. Navíc budeme zase se svým dítětem,“ říká Broža. Ten chtěl jet na natáčení raději autem, televize to však odmítla.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.