Jel spáchat sebevraždu, pobořil zeď obchodu: Při bouračce si smrt rozmyslel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jel spáchat sebevraždu, pobořil zeď obchodu: Při bouračce si smrt rozmyslel

Řidič jel spáchat sebevraždu, cestou boural.
Řidič jel spáchat sebevraždu, cestou boural. (Foto PČR)

Sebevraždou vyhrožoval své mámě opilec (34) z Domažlic. Sedl do auta a vydal se hrozby naplnit. Jenže ve městě, když jej začala pronásledovat policie, se vyboural.

Karambol, při němž pobořil zeď obchodu, jej tak vyděsil, že myšlenky na smrt rychle zavrhl. Rozrušená matka volala ve státní svátek na tísňovou linku. Pohádala se doma se synem. Ten nasedl do audi a odjel s výhrůžkou, že si ublíží. Policisté rychle jedoucí vůz potkali, na chvíli jej ale ztratili z dohledu. To když naboural a poničil prodejnu pěstitelských potřeb!

„Řidič hlídce sdělil, že opravdu chtěl spáchat sebevraždu, ale na jiném místě. Havaroval proto, že chtěl policejní hlídce zmizet, ale nevybral zatáčku,“ řekla policejní mluvčí Dagmar Brožová. Muži se nárazem nejspíš rozsvítilo v hlavě. „Policistům uvedl, že si už nechce ublížit,“ dodala Brožová. A jelikož nadýchal 2,34 promile, místo na psychiatrii zamířil do Plzně na záchytku.

Hledejte pomoc: Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí na čísle 116 111 nebo v Centru krizové intervence na lince 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.