Neuvěřitelné! Spadla s autem z 10 m! A nic se jí nestalo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Neuvěřitelné! Spadla s autem z 10 m! A nic se jí nestalo!

Auto letělo z mostu do desetimetrové hloubky.
Auto letělo z mostu do desetimetrové hloubky. (pro Aha! – Petr Havránek)

PLZEŇ – Řidička (45) z Plzně může mluvit o zázraku a o tom, že se včera podruhé narodila. S autem Škoda Octavia se zřítila z mostu z výšky 10 metrů přímo na koleje. Po hrůzném pádu ji ale ze zdemolovaného auta hasiči vysvobodili jen s drobnými škrábanci.

Řidička (45) z Plzně může mluvit o zázraku a o tom, že se včera podruhé narodila. S autem Škoda Octavia se zřítila z mostu z výšky 10 metrů přímo na koleje. Po hrůzném pádu ji ale ze zdemolovaného auta hasiči vysvobodili jen s drobnými škrábanci.

Její auto dostalo na namrzlých dlažebních kostkách smyk, převrátilo se na bok, prorazilo zábradlí železničního mostu a spadlo z výšky 10 m přímo na vlakovou trať Plzeň – České Budějovice. Hasiči, kteří přijeli téměř ihned na místo nehody, doslova trnuli, jaký masakr je dole čeká. „Když se však ke škodovce dostali, seděla řidička na místě spolujezdce a normálně s nimi mluvila. Jelikož nešly otevřít dveře, museli je hasiči vypáčit. Řidičce pak hasiči pomohli zpět na silnici, kde ji převzala záchranka a odvezla na vyšetření do nemocnice,“ řekl Aha! mluvčí hasičů František Vaško s tím, že k vyproštění škodovky musel být použit speciální automobilní jeřáb. Přijet museli také pracovníci dopravního podniku, aby vypnuli proud v troleji pro trolejbusy, které jezdí po mostě. Nehodu nyní vyšetřuje policie.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.