Při sexu ji uškrtil a pak ji v lese zakopal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Při sexu ji uškrtil a pak ji v lese zakopal

Lucii pohřešovali, teď se ví pravda
Lucii pohřešovali, teď se ví pravda (pčr)

Tři týdny byla pohřešovaná loni v létě Lucie (†43) z Havířova. Našli ji zavražděnou! K tělu zakopanému v lese dovedl policisty sám pachatel, její milenec Lubomír G. (40). Detaily případu jsou až k neuvěření.

S budoucím vrahem navázala Lucie, ač vdaná, vztah v práci. Jezdívali k přehradě Žermanice a zde se oddávali sexu v autě. „Měla to fakt ráda, to jsem nikdy nezažil. Nadávala u toho, musel jsem ji občas i přidusit,“ popisoval Lubomír G. soudu. Ten byl zadlužený až po uši kvůli sázení a když se od Lucie dozvěděl, že má dost peněz, rozhodl se milenky zbavit a k jejím penězům se nějak dostat. Využil přitom jejích choutek a Lucii při sexu v autě zardousil.

„Najednou pode mnou ležela mrtvá, nevěděl jsem, co dělat,“ tvrdil na policii obžalovaný, s nímž se jeho manželka rozvedla právě kvůli závislosti na sportovním sázení. Po činu Lubomír G. vozil mrtvou Lucii v kufru auta a přemýšlel, co dál. Nejprve ji zaházel u šikmého kostela v Karviné-Dolech větvemi a listím, po pár dnech se k místu vrátil. „Koupil jsem rýč a krumpáč a tělo zakopal v lese,“ přiznal muž. Celý Havířov řešil, kam se Lucie poděla. Policisty po skoro třech týdnech vyšetřování dovedl k tělu Lubomír G., kolega z práce. Tvrzení, že její smrt byla nešťastná náhoda, vzalo za své a muž se nakonec přiznal krajskému soudu k úkladné vraždě kvůli penězům. „Prohlašuji, že jsem vinen. Lituji toho,“ řekl soudci.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.