Zdraví prezidenta Zemana: ZRUŠIL DALŠÍ PROGRAM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zdraví prezidenta Zemana: ZRUŠIL DALŠÍ PROGRAM!

Miloš Zeman volí na zámku v Lánech
Miloš Zeman volí na zámku v Lánech (Twitter Jiřího Ovčáčka)

Zdravotní stav prezidenta Miloše Zemana (77) je pravděpodobně vážnější, než se dosud myslelo. Mluvčí Hradu Jiří Ovčáček včera vůbec poprvé připustil, že je hlava státu nemocná. A po devíti dnech zveřejnil Hrad jeho aktuální fotku.

Za hlavou státu přijela včera odpoledne do lánského zámku volební komise a Hrad se nakonec pochlubil fotkou, jak prezident odevzdává svůj hlas do volební urny. Po odjezdu ze zámku zástupce komise novinářům řekl, že na něj prezident působil velice dobře. „Je v pořádku, komunikuje,“ prozradil z auta. Proč se ale Zeman nedostavil jako již tradičně do volební místnosti v Praze? „Nemoc se může stát každému. Musíme si uvědomit, že mu je 77 let, to už je věk, stáří, to se prostě mohou některé neduhy objevit,“ řekl v Rádiu Zet hradní mluvčí Jiří Ovčáček s tím, že ve stavu nemocných je již 14 dní. To je ale v rozporu s tím, o čem prezidentovi lidé mluvili dříve. Tedy, že trpí mírnou únavou a dehydratací.

Zdravotní stav prezidenta: Kolik toho máme vědět?

Video se připravuje ...

Zrušená neděle

Včera Hrad zrušil plánovaný nedělní živý rozhovor na televizi Prima, kde měl Zeman okomentovat volební výsledky. Ovčáček také nevyloučil, že bude odložena i povolební schůzka s premiérem Andrejem Babišem (67, ANO). A to vše na základě doporučení ošetřujícího lékaře a šéfa Ústřední vojenské nemocnice (ÚVN) Miroslava Zavorala. „Pan profesor doporučil panu prezidentovi, aby omezil pracovní aktivity, které má naplánovány. Pana prezidenta to nesmírně mrzí, musí zrušit účast v nedělní Partii na Primě,“ řekl Ovčáček Primě.

Miloš Zeman a jeho nejslavnější bonmoty

Video se připravuje ...

Potíže s játry

Co ale konkrétně prezidenta trápí, Hrad neupřesnil. Zdroje z prezidentské kanceláře ale tvrdí, že Zeman trpí stavem, kdy se mu v břiše hromadí tekutina a prý to souvisí s jaterními problémy. Že by hlava státu mohla mít potíže právě s tímto orgánem, připustil i exprezident Václav Klaus (80). „S jeho stylem života, se skleničkou na jedné straně a cigaretkou na straně druhé to souvisí, to ví každé malé dítě,“ řekl pro Impuls.

 



Přečtěte si
mbmb
9. 10. 2021 • 09:13

Jsou nemocní všichni , prostě ty svazácké večírky vystavily účet.Andrejko nemluví ani český Klaus arogantní prostatik Atd

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.